Skip to main content

Evinrude

Evinrude

Evinrude E-TEC: Hög prestanda i Evinrude stil.

Med en Evinrude E-TEC behöver Du inte kompromissa; Det är fullt möjligt att nyttja högt vridmoment, rapp acceleration och hög toppfart paketerat i en tuff design, samtidigt som Du vet att den är skonsam mot naturen. Förutom att Din Evinrude E-TEC släpper ut minimalt med miljöskadliga ämnen så har den låg vikt och låg bränsleförbrukning.

Tack vare 3 års serviceintervaller (eller 300 timmar) och automatiskt vinter- konserveringsprogram, blir servicekostnaderna minimala. Evinrude E-TEC levereras i ett flertal utföranden från 25 till 300 hk.

2010 lanseras en helt ny modell av E-TEC 115 som är ett syskon till fjorlårets nyheter E115 H.O. och E130. På utsidan ser man skillnad på motorkåpan som har fått ett nytt luftintag vilket gör den lite högre. Att det är ett helt nytt motorblock fyllt med de senaste tekniska innovationerna från Evinrude märker du först när du vrider på nyckeln. En annan nyhet för året är de elektroniska reglagen I-CON. Dessa möjliggör full kontroll vid dina fingertoppar utan mekaniska förbindelser med motorn, allt sker elektroniskt. Läs mer om I-CON här

Vill Du se hur bra Evinrude E-TEC motorerna är? Se motortester av Evinrude E-TEC här.

Så här vinterkonserverar du din E-TEC .

 

Bli medlem i vårt Nyhetsbrev

Få senaste nyheterna, erbjudanden, viktig information etc.